Aikuisten liikunta

Hämeen Naisvoimistelijat ry tarjoaa nyt lähes päivittäin monipuolisia jumppa- ja liikuntatunteja Tampereen seudulla. Jumpat ovat eri tasoisia, joten kaikille löytyy varmasti se tehokkain ja hauskin tunti. Tule kokeilemaan mikä sopii juuri sinulle!

Tunneilla nostetaan sykettä ja liikutaan hyvällä mielellä. Tarjolla on niin tuttua perusliikuntaa kuin tanssillisia tuntejakin. Tuntivalikoimastamme löytyy muun muassa tehokas FasciaMethod, sykettä nostava Body sekä monipuolinen Hydrobic.

Aikuisten jumppa- ja liikuntatunnit pidetään Tampereella. Katso Hämeen Naisvoimistelijoiden jumppien tuntikuvaukset ja valitse itsellesi sopivin aika ja paikka. Tule mukaan jumpille ja testaa vaikka kaikkia tuntejamme!

Hinnaston löydät täältä.

Tule rohkeasti kokeilemaan tuntejamme ja tutustumaan porukkaamme!

Tutustu jumppiin, ohjaajiin ja jumppapaikkoihin

Monipuolinen aikataulu

Monipuolisessa valikoimassamme pyörivät niin tehokkaat lihaskuntotunnit kuin tanssilliset tunnitkin. Tutustu aikatauluun.

Tutustu ohjaajiin!

Hämeen Naisvoimistelijoiden ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja koulutettuja liikunnan alan osaajia. Käy lukemassa heistä lisää!

Jumppapaikat

Jumppamme järjestetään Tampereella sekä Tampereen välittömässä läheisyydessä. Katso lähin jumppapaikkasi ja tule mukaan!

Esimerkkejä jumpista

Body

Tehokas treenitunti alkaa reippaalla askellusosuudella musiikin tahdissa. Tunnilla tehdään lihaskuntoliikkeitä erilaisilla välineillä (käsipainot ja kuminauhat) ja kehon omaa painoa käyttäen. Rasitusta voi säädellä vaihtelemalla toistojen määrää. Jumppa loppuu palauttaviin ja rentouttaviin venyttelyihin.

Jooga

Maanantai-illan harjoitus on perinteistä hathajoogaa, jossa tehdään asanoita (eli jooga-asentoja) rauhallisesti keskittyen ja kehon tuntemuksia tarkkaillen. Tunti sopii melkein kaikille, mutta ei raskaana oleville. Voit itse säädellä, kuinka voimakkaasti harjoituksen teet. Harjoitukseen kuuluu lyhyt alkumeditaatio, lämmittelyosuus, vaihtuvia asanoita ja perusteellinen syvärentoutus.

Tehotreeni

Alkuun lämmitellään kehoa kunnolla liikkuen. Tunnin aikana tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä pääsääntöisesti kehon omaa painoa käyttäen. Nostetaan välillä sykettä intervallityyppisesti. Loppuun varataan aikaa venyttelyille. Aina löytyy myös vaihtoehtoliikkeitä.

”Näille jumpille jokainen on tervetullut omana itsenään”

Jumppari

Missä onnistuimme hyvin? Missä on vielä parantamisen varaa? Auta meitä kehittämään toimintaamme.

Palautteesi on meille tärkeää.