Aikuisten liikunnan ohjaajat

Tutustu aikuisten liikunnan ohjaajiimme!

Laura Lilja

Ohjaan HNV:ssä maanantai-illan joogan, joka on perinteistä hathajoogaa. Hathajoogan lisäksi olen myös ilmajoogaopettaja.

Olen harjoittanut joogaa säännöllisesti reilut 10 vuotta, ja jo ennen sitäkin harrastin joogaa epäsäännöllisesti, aina innostuksen mukaan. Aloitin säännöllisen joogaharjoituksen kuntoutuakseni vakavista selkävaivoista ja kun huomasin joogan vaikutuksen, innostus syveni. Päädyin kouluttautumaan joogaopettajaksi ja lopulta jätin aiemman päivätyöni kielten opettajana ja siirryin päätoimiseksi joogaopettajaksi.

Selkävaivahistoriani vuoksi ohjaan tekemään joogaharjoituksen niin, että se ei vahingoita kehoa, vaan tarkoituksena on toimintakyvyn parantaminen pitkällä tähtäimellä. Tunneillani tehdään silti voimakkaitakin asanoita, mutta aina turvallisesti, ja jokainen tekee itselleen sopivan version.

Ohjaajana toivon, että jokainen saa tunneillani sellaisen harjoituksen, mitä sillä hetkellä kaipaa. Voit tehdä asanoista perusversiot ja pitää omia taukoja, tai voit pysyä asanoissa täyden ajan ja lähteä mukaan haastavampiin variaatioihin.

Johanna Meronen

Ohjaan HNV:ssä sunnuntain Body-tuntia Atalpassa. Minulle ohjaamisessa on tärkeää aito kohtaaminen, musiikin ja liikkeen flow sekä liikunnan tuoma hyvä olo.

Olen ohjannut liikuntaryhmiä yli 20 vuoden ajan, ja oma liikunnallinen taustani tulee joukkuevoimistelun ja kilpa-aerobicin puolelta. Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi ja olen käynyt lukuisia liikunta-alan koulutuksia sekä kursseja liikunnanohjaukseen ja valmennukseen liittyen.

Liikunnan ilo ja yhdessä jumppaaminen on ihan huippua. Nähdään siis sunnuntaisin tunnillani Atalpassa!

Milla Lehto

Ohjaan HNV:ssä tiistai-iltaisin tehotreenituntia Sammon koululla.

Oppini liikunnan saralla olen hankkinut Varalan urheiluopistossa Pyynikillä. Liikunta on aina ollut minulle todella tärkeä keino kehittää ja ylläpitää kuntoa ja hyvinvointia.Voimavara, josta olla kiitollinen.

Personal Trainerina haluan jakaa liikunnan iloa kaikille. Itse tykkään, että hiki virtaa ja tehdään tehokkaasti, kuitenkin aina omia rajoja kuunnellen ja kunnioittaen. Tunneilleni saa tulla jokainen, lähtötasoltaan sellaisena kuin on.

Parasta ryhmäliikunnassa on mielestäni tehokas, yhdessä tekemisen riemu ja meininki. Tunnin jälkeen olo on samalla hikinen ja sopivasti energinen. Sellainen, että tekee mieli tulla taas uudestaan.

Itselläni on myös tanssitaustaa, ja rakastan kuunnella hyvää musiikkia liikkuessani. Nähdään jumpalla!

Sari Uusmalmi

Ohjaan HNV:ssä loppukevään ajan maanantain muokkausta Sammon koululla.

Olen ohjannut erilaisia jumpparyhmiä jo yli 30 vuotta ja aikoinaan myös HNV:ssä lukuisia vuosia. Liikunta on minulle elämäntapa, olenhan koko lapsuuteni ja nuoruuteni kilpaurheillut ja koko aikuisuuteni ohjannut ryhmäliikuntaa useana iltana viikossa muun liikunnan ohella. Koulutukseni ja päivätyöni psykologian opettajana on auttanut ymmärtämään liikunnan ja etenkin ryhmäliikunnan tärkeyttä psyykkisen hyvinvoinnin ja jaksamisen lähteenä, jossa yhdistyy liikunnan hyvät psyykkiset ja fyysiset vaikutukset sekä kaikille hyvää tekevä sosiaalisuus ja yhteisöllisyys. Näitä hyötyjä on ikä entisestään korostanut. Myös lihaskunnon merkitys iän myötä kasvaa, joten onkin kiva päästä ohjaamaan HNV:lle juuri muokkausta, jossa yhdistyy yhdessä liikkumisen ilo, hyvä lihaskunto, itsensä haastaminen ja psyykkinen sekä fyysinen hyvä olo.

Olen todella iloinen että pääsen pitkän tauon jälkeen taas ohjaamaan ihania HNV-läisiä. Tervetuloa maanantaisin mukaan!