Johtokunta ja yhteystiedot

Alta näet Hämeen Naisvoimistelijat ry:n kuluvan vuoden johtokuntalaiset. Tutustu johtokuntaan ja moikkaa jumpilla!

Sanna Aarto

Puheenjohtaja

Olen Sanna, tamperelaistunut helsinkiläinen. Työni vie minua viikoittain Helsinkiin. Olen toiminnanjohtajana mielenterveys- ja päihdejärjestössä Alvi ry:ssä. Muuttaessani Tampereelle mietin, miten löytäisin itselleni uutta tekemistä, ja sitä kautta tulin mukaan toimintaan. Olen ohjannut Helsingissä erilaisia aikuisten ja lasten tunteja 35 vuotta ja ollut mukana seuratyössä. Se on loistava tapa tutustua uusiin ihmisiin. Vapaa-ajalla olen innokas liikkuja: hiihdän, laskettelen, retkiluistelen, pyöräilen, avantouin ja jumppailen. Ystävien tapaamiset ja pitkät kävelylenkit ovat parhautta. Mökki on minulle paikka, jossa voi nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. Perheeseeni kuuluvat puoliso ja neljä aikuista lasta.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Rakastan hyvää ruokaa ja teatteria.

Pirjo Nummelin-Stenman

Puheenjohtajan sijainen, kunniapuheenjohtaja

Leena Koivumäki

Sihteeri

HNV:n jäsen olen ollut vuodesta 1985. Matkaa tuon ajan yhdestä viikkotunnista nykyiseen lähes jokapäiväiseen tarjontaan on ollut kiintoisa seurata, välillä etäämmältä ja nyt taas johdon ytimessä. Kuulun myös seuran Uskollisuuden Kiltaan. Liikuntaviikkooni kuuluvat seuran jumpat, mieluisimpana tanssitiistai ja jooga, mutta toki muokatakin välillä täytyy.
Jumpilla on mukava tavata seurakavereita ja vaihtaa ajatuksia.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Kesää lukuunottamatta aloitan maanantaiaamuni
nypläämällä Työväenopiston tutussa kivassa ryhmässä. Välillä hyppysissä pyörii sata
nypylää, välillä vähemmän. Se on hyvää aivojumppaa, kun työelämän haasteet eivät enää
päätä hämmennä.

Virpi Kekäläinen

Lasten liikunnan vastaava

Olen toiminut HNV:ssä liikuntaleikkikoulun ohjaajana vuodesta 2006, pari-kolme välivuotta on ollut äitiysloman vuoksi. Olen lasten liikunnanohjaaja (Varala 2011) ja seikkailuohjaaja (Tredu
2014). Perheeseeni kuuluu mies, koira (jackrussellinterrieri) ja neljä lasta,
joista yksi on jo muuttanut omilleen.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Olen myös päivähoitaja ja merkonomi, ja tällä hetkellä opiskelen sisustusremontoijaksi.

Eija Virtanen

Viestintä ja markkinointi, jäsenrinkivastaava

Touhuan HNV:ssä viestinnän, markkinoinnin ja jäsenmaksuasioiden parissa. Minuun voit törmätä useilla eri jumpilla. Välitän mielelläni kaikenlaista palautetta eteenpäin johtokunnalle, joten kannattaa tulla rohkeasti juttusille, jos sinulla on jotain sydämelläsi. Olen ollut seuran innokas jumppari jo vuodesta 1999. Työskentelen kääntäjänä, ja liikunta monissa muodoissaan on minulle elintärkeää vastapainoa tietokoneella istumiselle ja suo myös henkistä mielihyvää.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Rock on minulle rajaton riemu. En saa koskaan tarpeekseni hyvästä livemusiikista, ja sen perässä tuleekin reissattua runsaasti ulkomaita myöden.

Arja Lehtonen

Rahastonhoitaja

Aloitin HNV:n rahastonhoitajana keväällä 2022. Edellinen, pitkäaikainen tekijä, Johanna jättäytyi pois tehtävästä. Sattumien kautta tämä pesti osui minulle. Sain Johannalta erinomaisen hyvän perehdytyksen ”kirjauksen saloihin”.

Olen tehnyt pitkän työuran, siitä suurimman osan pankissa. Siitä syystä numerot ovatkin tuttuja ja lähellä sydäntä. Kun työ ei enää haittaa vapaa-aikaa, ehdinkin hyvin opetella uusia juttuja ja samalla olla avuksi HNV:lle. Olen neljän iloisen poikalapsen mummu. Aikani kuluu sujuvasti kotihommissa ja
mökillä puuhastellen.

Rahastonhoitaja kuuluu automaattisesti johtokuntaan, joten sen jäsen minustakin tuli heti. Johtokuntatyöskentely on mielenkiintoista, ja tässäkin roolissa pääsee vaikuttamaan asioihin. Tosi kivaa oli huomata kuinka motivoituneita aktiivit ovat ja miten tärkeässä roolissa aikuisten sekä lasten liikuttaminen yhdistyksessä on.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Vaikka jumppaseuraan eksyinkin, jumppakärpänen ei ole ehtinyt itseäni vielä vahvasti pistää. Kesäisin toki käyn Pilates-tunneilla, ja vakaa aikomukseni onkin lisätä jumppatunti kalenteriini. Olen ikäni pelannut lentopalloa, ja se kärpänen pistää edelleen. Pari kertaa viikossa pitää päästä pallon perässä juoksemaan.