Johtokunta ja yhteystiedot

Alta näet Hämeen Naisvoimistelijat ry:n kuluvan vuoden johtokuntalaiset. Tutustu johtokuntaan ja moikkaa jumpilla!

Kaisa Niemi-Virtanen

Puheenjohtaja

Aloitin Hämeen Naisvoimistelijoissa vuonna 2012 oppisopimusopiskelijana, ja nykyisin toimin puheenjohtajana. Olen ammatiltani liikunnanohjaaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Tykkään työstäni kun saan touhuta lasten parissa.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Liikunnan lisäksi harrastan sisustamista. Tykkään suunnitella ja toteuttaa, tehdä kodistani oman näköisen.

Leena Koivumäki

Sihteeri

HNV:n jäsen olen ollut vuodesta 1985. Matkaa tuon ajan yhdestä viikkotunnista nykyiseen lähes jokapäiväiseen tarjontaan on ollut kiintoisa seurata, välillä etäämmältä ja nyt taas johdon ytimessä. Kuulun myös seuran Uskollisuuden Kiltaan. Liikuntaviikkooni kuuluvat seuran jumpat, mieluisimpana tanssitiistai ja jooga, mutta toki muokatakin välillä täytyy.
Jumpilla on mukava tavata seurakavereita ja vaihtaa ajatuksia.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Kesää lukuunottamatta aloitan maanantaiaamuni
nypläämällä Työväenopiston tutussa kivassa ryhmässä. Välillä hyppysissä pyörii sata
nypylää, välillä vähemmän. Se on hyvää aivojumppaa, kun työelämän haasteet eivät enää
päätä hämmennä.

Laura Lilja

Aikuisliikunnan vastaava

Aloitin HNV:ssä joogaohjaajana syksyllä 2020. Lähdin innolla mukaan myös johtokunnan toimintaan, koska ihastuin seuran iloiseen ja välittömään ilmapiiriin. Olen päätoiminen joogaopettaja, mutta joogan lisäksi nautin myös luonnossa liikkumisesta, uimisesta ja vannetanssista. Liikunnan lisäksi harrastan ruokakasvien viljelyä parvekkeella, käsitöitä ja öljyvärimaalausta.

Oho, tätä et minusta tiennyt: Ennen alanvaihtoa joogaohjaajaksi olin ammatiltani kieltenopettaja. Näin korona-aikana olen taas tehnyt keikkaluontoisia opetustöitä, mikä on tuonut piristävää vaihtelua arkeen. Pidän siitä, että päivät on erilaisia ja harrastukset monipuolisia!

Virpi Kekäläinen

Lasten liikunnan vastaava

Olen toiminut HNV:ssä liikuntaleikkikoulun ohjaajana vuodesta 2006, pari-kolme välivuotta on ollut äitiysloman vuoksi. Olen lasten liikunnanohjaaja (Varala 2011) ja seikkailuohjaaja (Tredu
2014). Perheeseeni kuuluu mies, koira (jackrussellinterrieri) ja neljä lasta,
joista yksi on jo muuttanut omilleen.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Olen myös päivähoitaja ja merkonomi, ja tällä hetkellä opiskelen sisustusremontoijaksi.

Eija Virtanen

Jäsenrinkivastaava

Touhuan HNV:ssä jäsenmaksuasioiden parissa, ja minuun voit törmätä useilla eri jumpilla. Välitän mielelläni kaikenlaista palautetta eteenpäin johtokunnalle, joten kannattaa tulla rohkeasti juttusille, jos sinulla on jotain sydämellä. Olen ollut seuran innokas jumppari jo vuodesta 1999. Työskentelen kääntäjänä, ja liikunta monissa muodoissaan on minulle elintärkeää vastapainoa tietokoneella istumiselle ja suo myös henkistä mielihyvää.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Rock on minulle rajaton riemu. En saa koskaan tarpeekseni hyvästä livemusiikista, ja sen perässä tuleekin reissattua runsaasti.

Paula Peltonen

Viestintä ja markkinointi

Olen työskennellyt markkinointiviestinnän parissa koko työurani, ja hiljattain opiskelin myös digimarkkinoinnin ammattitutkinnon. Tein opiskeluun liittyvän työharjoitteluni HNV:n viestinnässä ja markkinoinnissa, ja jäin sitten johtokuntaan ja näissä viestintä- ja markkinointiasioissa auttelemaan vielä valmistumiseni jälkeenkin. Jumpannut olen nuoresta saakka vaihtelevasti eri seuroissa. Tämän hetken suosikkilajejani ovat jooga ja pilates.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Viestinnän ja liikkumisen vastapainoksi käyn kuuntelemassa live-musiikkia ja testaan uusia kahviloita. Lisäksi olen kaksosten äiti ja toimin vapaaehtoisena paikallisen monikkoperheyhdistyksen hallituksessa järjestämässä tapahtumia ja vertaistukea Pirkanmaan kaksos- ja kolmosperheille.