Kiitos onnistuneesta jumppasyksystä 2022

Taas on yksi jumppakausi saatu kunnialla päätökseen, ja hurjan nopeasti hurahti tämäkin syksy jumpatessa. Olen ikionnellinen siitä, ettei tunteja jouduttu enää perumaan koronan takia. Saimme nauttia iloisella HNV-porukallamme monipuolisen harrastamisen riemuista viikosta toiseen.

Maanantaisin oli valittavana Helenan Muokkaus-tunti, jolla viikko potkaistiin käyntiin reippaasti, tai illemmalla Lauran Jooga, jossa keholle ja mielelle annettiin luvan kanssa tunti ja vartti aikaa hellittää tahtia ja keskittää ajatukset sisäänpäin. Saattoivatpa jotkut ahkerat ehtiä molemmille tunneille. Tiistaisin Susanna
usutti meidät tiukkoihin suorituksiin Tehotreenissä, jonka jälkeen oli vuorossa letkeämpää menoa kansainvälisten rytmien tahtiin Jennin aina yhtä aurinkoisilla ja hymyn suupieleen nostattavilla TanssiTiistai-tunneilla.

Alkusyksystä saimme loikata Lauran opastuksella Nia-tanssin jännittävään maailmaan, mutta ikävä kyllä tunti jouduttiin lopettamaan, koska riittävän moni ei löytänyt tietään uuteen jumppapaikkaan Aleksanterin koululle. Tarkoitus oli laajentaa HNV:n toiminta-aluetta, mutta kenties saamme joskus lähitulevaisuudessa
houkuteltua uusia jäseniä mukaan muilla keinoilla. Onneksi keskiviikkoiltaisin ei kuitenkaan tarvinnut jäädä kotiin peukaloitaan pyörittelemään, sillä Annan vetämä FasciaMethod tarjosi keholle tuiki tarpeellista, rauhallisen venyttävää liikettä. Torstaisin hikoilimme Mian tehokkailla Body-tunneilla, joiden päätteeksi ruhtinaallinen puolen tunnin venyttely teki terää. Sunnuntaisin kokoonnuimme Atalpaan päättämään viikon Johannan Body60′-jumpalle, jossa koko kroppa sai kunnolla kyytiä sekä välineiden kera että ilman niitä.

Onneksi kevätkauden alkamista odotellessa on mahdollista saada hiki pintaan joulujumpilla – ja mikä parasta, tunnin jälkeen voi hemmotella itseään rentouttavalla rauhoittumishetkellä Atalpan saunassa! Tammikuussa sitten jatkamme pääosin syksyltä tutuin kuvioin, mutta odotan suurella mielenkiinnolla tiistain uutuustuntia, Cardio+Corea, jonka ohjaa Johanna Sammon koululla. Kiitän todella kivasta syksystä kaikkia erinomaisia ohjaajiamme, mukavia jumppatovereitani, suurena apuna olleita jäsenrinkiläisiä ja tärkeää taustatyötä tekeviä johtokuntakollegoitani. Olette ihania!

 

Tekstin on kirjoittanut innokas jumppaaja ja HNV:n jäsenrinkivastaava Eija Virtanen.