Lasten liikunnan ohjaajat

Tutustu lasten liikunnan ohjaajiimme!

Virpi Kekäläinen

Ohjaan HNV:lla lasten Temppukouluja. Olen suorittanut Varalassa lasten liikunnan ammattitutkinnon, jonka lisäksi olen käynyt paljon kursseja.

Hyvin onnistuneen jumppatunnin huomaa lasten kasvoilta tunnin jälkeen. Se näkyy yleensä hymynä, punaisina poskina ja hikisinä hiuksina. Joskus voin aistia jopa pientä pettymystä: nytkö jo tunti loppui.

Lasten liikkumisessa pitää olla iloa! Samoin tunnetta kehittymisestä ja saavutuksista. Tuloksena kivasta tunnista on hyvä olo.

Pinja Kekäläinen

Toimin apuohjaajana Temppukoulussa.

Anna Salo

Ohjaan HNV:lla Perheakro-tuntia. Perheliikuntaa ja lastenryhmiä olen ohjannut syksystä 2021. HNV:lla olen ohjannut aikuisliikuntaa syksystä 2022 alkaen ja nyt syksyllä 2023 siirryn myös perheliikunnan pariin Perheakron ohjaajaksi. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja opiskelen amk:ssa liikunnan ja vapaa-ajan tutkintoa.

Perhetunneilla liikumme monipuolisesti ja eri leikkejä hyödyntäen. Harrastaminen on turvallista aloittaa oman aikuisen kanssa. Liikkumisen ilo ja onnistumisen kokemukset ovat tärkeitä.

Anna Muje

Ohjaan HNV:lla Showtanssi 1 -tuntia. Olen 24-vuotias aurinkoinen liikunta-alan opiskelija. Tanssitaustani on showtanssin lisäksi baletissa ja nykytanssissa. Tunneilla painotetaan uusien taitojen oppimista ilon kautta ja nautitaan tanssista.