Lasten liikunnan ohjaajat

Tutustu lasten liikunnan ohjaajiimme!

Virpi Kekäläinen

Ohjaan HNV:n lasten Temppukoulua ja Palloilukoulua. Olen suorittanut Varalassa lasten liikunnan ammattitutkinnon, jonka lisäksi olen käynyt paljon kursseja.

Hyvin onnistuneen jumppatunnin huomaa lasten kasvoilta tunnin jälkeen. Se näkyy yleensä hymynä, punaisina poskina ja hikisinä hiuksina. Joskus voin aistia jopa pientä pettymystä: ”Nytkö jo tunti loppui?”

Lasten liikkumisessa pitää olla iloa! Samoin tunnetta kehittymisestä ja saavutuksista. Tuloksena kivasta tunnista on hyvä olo.

Pinja Kekäläinen

Toimin apuohjaajana Temppukoulussa ja Palloilukoulussa.

Anna Salo

Ohjaan HNV:n Perheakro-tuntia. Perheliikuntaa ja lastenryhmiä olen ohjannut syksystä 2021. HNV:ssä olen ohjannut aikuisliikuntaa syksystä 2022 alkaen ja syksyllä 2023 siirryin myös perheliikunnan pariin Perheakron ohjaajaksi. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja opiskelen amk:ssa liikunnan ja vapaa-ajan tutkintoa.

Perhetunneilla liikumme monipuolisesti ja eri leikkejä hyödyntäen. Harrastaminen on turvallista aloittaa oman aikuisen kanssa. Liikkumisen ilo ja onnistumisen kokemukset ovat tärkeitä.

Annika Pörsti

Ohjaan HNV:n lastentanssia. Tunneilla painottuvat tanssimisen riemu, yhdessä tekeminen ja oivaltamisen ilo. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja opiskelen liikunnanohjaajaksi (amk). Ohjaus- ja valmennustaustaa minulla on monesta eri lajista. Oma tanssitaustani on aikuisena aloitettu tanssillinen voimistelu.