Lasten liikunnan kausi alkaa 5.9.2023

Tutustu tunteihin ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Jumpilla temppuillaan, kiipeillään ja iloitaan

Tutustu lasten omiin tunteihin

Lasten liikunta

Lasten liikunnassa painitaan, kiipeillään, temppuillaan, pompitaan ja koetaan elämyksiä.

Perheakro (2-4-vuotiaat) on lapsen ja aikuisen kivaa yhteistä tekemistä. Tarkoituksena on leikin kautta harjoitella motorisia taitoja, tasapainoa ja temppuja. Showtanssi 1:ssa (5-6-vuotiaat) harjoitellaan showtanssin perusliikkeitä ikätovereiden seurassa ilman omaa aikuista. Temppukoulu muodostuu monipuolisista tunneista, joissa lapsi liikkuu yhdessä muiden lasten kanssa ilman aikuista. Ryhmiä löytyy eri ikäisille lapsille. HNV:n tarjoamat lasten liikunnan tunnit toteutetaan aina lasten toiveita kuunnellen. Voit valita lapsellesi mieluisimman tuntisisällön. Perheakro, showtanssi sekä temppukoulut järjestetään Messukylän koululla, osoitteessa Messukylänkatu 35, Tampere.

Tulkaa rohkeasti kokeilemaan eri tunteja!


Kausiohjelmat:

Tutustu jumppiin, ohjaajiin ja hinnastoon

Perheen pienimmille

Lasten jumpilla on vauhdikas meno! Ryhmät ovat 2-vuotiaista 6-vuotiaisiin. Jumpata voi itsenäisesti tai vanhemman kanssa. Tutustu tarjontaan.

Tutustu ohjaajiimme

Lasten liikunnan ohjaajamme ovat ammattitaitoisia, iloisia ja tottuneita lasten kanssa toimijoita. Lue pirteistä ohjaajistamme lisää täältä.

Laadukasta sisältöä

Hämeen Naisvoimistelijoiden jumpilla on taattu huippu hinta-laatusuhde. Lasten perhetemppuilut alk. 65€/kausi. Siirry hinnastoon.

Kuvia perhetemppuilusta

Katso video tunnilta

”Höh! Joko tää taas loppuu…!”

Pieni temppukoululainen

Missä onnistuimme hyvin? Missä on vielä parantamisen varaa? Auta meitä kehittämään toimintaamme.

Palautteesi on meille tärkeää.