Tutustu ohjaajiimme

Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajat

Sari Halme

Olen HNV:n aamu- ja iltapäiväkerhon ohjaaja. Koulutukseltani olen lasten- ja nuorten erityisammattiohjaaja, artesaani sekä visualisti. Pidän työstäni! Parasta on puuhailu lasten kanssa, liikkuen, askarrellen sekä kannustaen lapsia arkiaskareissa.

Seija Talonen

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja toimin HNV:n aamu- ja iltapäivätoiminnassa tuntityöntekijänä. Olen ollut mukana ap-ip-toiminnassa lähes alusta asti. Sitä ennen ohjasin HNV:n aikuisten jumppia.

Laura Lilja

Jasmine Forsberg

Olen HNV:llä osa-aikaisena työntekijänä aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Opiskelen luovaa kirjoittamista, mutta lasten kanssa olen työskennellyt vuosia vapaaehtoistoiminnan kautta.

Työssäni nautin eritoten lasten kohtaamisesta ja heidän kanssaan touhuamisesta.

Anna Mattila

Teen sijaisuuksia HNV:n aamu- ja iltapäiväkerhotoiminnassa. Lisäksi ohjaan HNV:ssä perheliikuntaa torstaisin. Aiemmin olen ohjannut lasten toiminnallisia kerhoja.

Olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa koko ikäni, etenkin palloilulajit ovat lähellä sydäntäni. Valmistuin keväällä ylioppilaaksi ja tällä hetkellä vietän välivuottani töiden merkeissä.

Kaisa Niemi-Virtanen

(äitiyslomalla)

Olen HNV:n puheenjohtaja keväästä 2017 alkaen, ja myös ap-ip-toiminnan vastuuohjaaja. Ammatiltani olen liikunnanohjaaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja.  Tykkään työstäni kun saan touhuta lasten parissa.