HNV:n Kekkeet

Kekkeet reenaa Ratinassa ja Linnainmaalla!

Tampereen Jumppatiimi ja Hämeen Naisvoimistelijat järjestävät yhteistyössä ikääntyvien jumppatunteja eli KEKKEITÄ.

Heti otettiin ryhmien nimeks –  Tampereella ku ollaan – KEKKEIT. Ollaan siis tosi Kekkeitä eikä jääräk kotio! Tuus sääki reenaa ja ota toikim mukaa! Siä ei hypitä eikä tehrä monimutkasia sarjoja, mutta hiki tulee kuiteski ihan sopivasti. Hyppyjä ja vaikeita kuvioita ei tehrä ja tempo piretään rauhallisena.

Ilmainen kokeiluviikko 8.-14.1.2024. Tervetuloa!

KEVÄTKAUSI

Kevätkausi 8.1.-28.4.2024
 • Jumppia ei pidetä talvilomaviikolla 9 (26.2.–3.3.) eikä pääsiäisenä 28.3.-1.4.

  Aikataulu:

  tiistaisin klo 9.00-10.00 Ratinan stadion, liikuntasali 4, ohjaaja Olga N.

  torstaisin klo 12.45-13.45 Koilliskeskus, Kallio-sali, ohjaaja Jenna A.

  Hinta:

  • kausimaksu 60 € + TAJUn jäsenmaksu 20 € (sisältää 2 Kekkeet-ryhmää + 1 aikuisten päivätunti viikossa)
  • HNV:n kevään kausimaksun ostajille 20 € (sisältää 2 Kekkeet-ryhmää viikossa). HNV:n jäseniltä poistetaan ilmoittautumisen yhteydessä muodostunut jäsenmaksu. HNV:n jäsen: ota yhteyttä TAJUn toimistoon, niin lasku korjataan oikein!
  • tutustumismaksu yhdelle kerralle 10 € (ei jäsenmaksua)

Maksu ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Ota mukaan oma jumppa-alusta, vesipullo, sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet ja kengät.

Ilmoittautumisohjeet löydät Tampereen Jumppatiimi ry:n nettisivuilta:

www.tampereenjumppatiimi.net/ilmoittautuminen-ja-hinnat/

Lisätietoja saat numerosta 040 596 3488 (TAJU ry). 

Ek kai sää anna roppas repsahtaa?

Jumppien sisältö on suunniteltu kekkeille – niille, jotka haluavat huolehtia kunnostaan ja hyvinvoinnistaan vielä kypsälläkin iällä. Ryhmään ovat tervetulleita niin naiset kuin miehetkin. Tunneilla harjoitetaan muun muassa lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä ja liikkuvuutta. Liikkeiden suoritustavassa ja alkuasennoissa huomioidaan myös ikääntymisen aiheuttamat muutokset. Tunnit eivät sisällä esimerkiksi hyppyjä tai vaikeita askelkuvioita. Jumppien tempo on rauhallinen, ja musiikki on valittu aikuiseen makuun sopivaksi. Ensimmäiselle jumppakerralle voit tulla tutustumaan täysin ilmaiseksi. Kekkeiden iloiseen menoon voit tutustua myös katsomalla Ikiliikkeen videon tästä.

Hämeen Naisvoimistelijat ry kuului yhdessä Tampereen Jumppatiimi TAJU ry:n kanssa Suomen Voimisteluliiton IKILIIKE -hankkeeseen. Hanke oli valtakunnallinen, ja sen tarkoituksena oli laajentaa ikääntyville suunnattuja liikuntaryhmiä maassamme. Hanke päättyi vuonna 2016, mutta Ikiliike-tunnit, eli TAJUlla ja HNV:llä Kekkeet, jatkuvat yhä.

Aikataulumuutoksista sekä mahdollisista sijaisuuksista ilmoitetaan verkkosivuillamme.
Lisää ajankohtaisia juttuja pääset seuraamaan kun tykkäät meistä Facebookissa.

KEKKEET saivat tunnustuksen!

Hämeen Naisvoimistelijoiden kunniapuheenjohtaja Pirjo Nummelin-Stenman jakaa vuosittain kunnianpuheenjohtajan palkinnon henkilölle tai henkilöille heidän ansiostaan vuoden aikana. Kekkeiden jouluglögitilaisuudessa 3.12.2015 tuon palkinnon saivat Risto ja Maija Mätäsjärvi. He ovat aktiivisia Kekkee-jumppaajia, mutta ovat myös edistäneet Ikiliike-aatetta osallistumalla innokkaasti useisiin vapaaehtoistehtäviin.

Risto on myös kuvattu upeaan Ikiliikkeen valokuvanäyttelyyn, joka on kiertänyt Suomessa kesän Gymnaestradasta alkaen. Näyttely oli Tampereella Lielahden kirjastossa 18.12.2015 – 13.1.2016 välisen ajan.

 Ikiliike-valokuvanäyttely

Maankuulu muotikuvaaja Marica Rosengård kuvasi kesällä 2015 kahtatoista eri puolilla Suomea Ikiliike-ryhmissä jumppaavaa aikuista miestä ja naista. Heidät stailattiin persoonallisesti siten, että ei piitattu heidän todellisesta iästään, vaan haluttiin osoittaa että yli 60- ja 70-vuotias on nuorekas, kaunis ja persoonallinen.