HNV:n Kekkeet

Ikiliike liikuttaa: Kekkeet reenaa Ratinassa ja Linnainmaalla!

Tampereen Jumppatiimi ja Hämeen Naisvoimistelijat järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa ikääntyvien jumppatunteja eli KEKKEITÄ.

Heti otettiin ryhmien nimeks –  Tampereella ku ollaan – KEKKEIT. Ollaan siis tosi Kekkeitä eikä jääräk kotio! Tuus sääki reenaa ja ota toikim mukaa! Siä ei hypitä eikä tehrä monimutkasia sarjoja, mutta hiki tulee kuiteski ihan sopivasti. Hyppyjä ja vaikeita kuvioita ei tehrä ja tempo piretään rauhallisena.

Ilmainen tutustuminen jumpille 28.8.-3.9.2023 , tervetuloa!

SYYSKAUSI

Syyskausi 28.8.-10.12.2023
– Tunteja ei pidetä syyslomaviikolla 16.–22.10.
– Eikä itsenäisyyspäivän vuoksi 5.-6.12.

Aikataulu:
tiistaisin 9.00-10.00 Kekkeet Ratinan stadion, liikuntasali 4
torstaisin 12.45-13.45 Kekkeet Koilliskeskus, Kallio-sali

Ilmoittautuminen:

  • netin kautta (tampereenjumppatiimi.net)
  • puhelimitse TAJUn toimistolle p.040 596 3488
  • Kahdella ensimmäisellä kerralla paikan päällä, TAJUn toimisto paikalla

Jumpparit ilmoittautuvat TAJUn jäsenrekisterin kautta kekkeisiin, jotta mm. tiedotus helpottuu. Kaikkien tulee ilmoittautua jäsenrekisterin kautta.

Hinta:
  • kausimaksu 60 € + 20 € TAJUn jäsenmaksu
  • HNVn kausimaksun ostajille 20 € (sisältää 2 Kekkeet ryhmää viikossa) (HNV:n jäseniltä poistetaan ilmoittautumisen yhteydessä muodostunut jäsenmaksu)
  • tutustumismaksu yhdelle kerralle 10 € (ei jäsenmaksua)
  • TAJUn jäsenet voivat käydä aikuisten kausimaksulla myös Kekkeiden tunneilla.

Maksu ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Ota mukaan oma jumppa-alusta ja vesipullo.

Lisätietoja saat puhelimitse numerosta 040 596 3488 (TAJU ry) 

Ek kai sää anna roppas repsahtaa?

Jumppien sisältö on suunniteltu kekkeille – niille, jotka haluavat huolehtia omasta kunnostaan ja hyvinvoinnistaan vielä kypsälläkin iällä. Ryhmään ovat tervetulleita niin naiset kuin miehetkin. Tunneilla harjoitetaan muun muassa lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä ja liikkuvuutta. Liikkeiden suoritustavassa ja alkuasennoissa huomioidaan myös ikääntymisen aiheuttamat muutokset. Tunnit eivät sisällä esimerkiksi hyppyjä tai vaikeita askelkuvioita. Jumpan tempo on rauhallinen, ja musiikki on valittu aikuiseen makuun sopivaksi. Ensimmäiselle jumppakerralle voit tulla tutustumaan täysin ilmaiseksi. Kekkeiden iloiseen menoon voit tutustua myös katsomalla Ikiliikkeen videon tästä.

Os sääki kekkee ja ota toikim mukaan!

Ilmoittautuminen Kekkeiden jumpille tapahtuu paikanpäällä Ratinassa tai Linnainmaalla. 

Kysäse lisää: TAJU ry, 040 5963 488
Hämeen Naisvoimistelijat ry ja Tampereen Jumppatiimi TAJU ry järjestävät tunnit yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.

Aikataulumuutoksista sekä mahdollisista sijaisuuksista ilmoitetaan verkkosivuillamme.
Lisää ajankohtaisia juttuja pääset seuraamaan kun tykkäät meistä Facebookissa.

KEKKEET saivat tunnustuksen!

Hämeen Naisvoimistelijoiden kunniapuheenjohtaja Pirjo Nummelin-Stenman jakaa vuosittain kunnianpuheenjohtajan palkinnon henkilölle tai henkilöille heidän ansiostaan vuoden aikana. Kekkeiden jouluglögitilaisuudessa 3.12.2015 tuon palkinnon saivat Risto ja Maija Mätäsjärvi. He ovat aktiivisia Kekkee-jumppaajia, mutta ovat myös edistäneet Ikiliike-aatetta osallistumalla innokkaasti useisiin vapaaehtoistehtäviin.

Risto on myös kuvattu upeaan Ikiliikkeen valokuvanäyttelyyn, joka on kiertänyt Suomessa kesän Gymnaestradasta alkaen. Näyttely oli Tampereella Lielahden kirjastossa 18.12.2015 – 13.1.2016 välisen ajan.

 Ikiliike-valokuvanäyttely

Maankuulu muotikuvaaja Marica Rosengård kuvasi kesällä 2015 kahtatoista eri puolilla Suomea Ikiliike-ryhmissä jumppaavaa aikuista miestä ja naista. Heidät stailattiin persoonallisesti siten, että ei piitattu heidän todellisesta iästään, vaan haluttiin osoittaa että yli 60- ja 70-vuotias on nuorekas, kaunis ja persoonallinen.