Tätä on Gymnaestrada

Mikä on Gymnaestrada? Gymnaestrada on iloisia kohtaamisia, perhosia vatsanpohjassa, uusia ystäviä ja läpi elämän kantavia muistoja. Gymnaestrada on vuoden harjoittelun huipentava päätapahtuma, pölisevää magnesiumia, varpaiden väliin tarttuvaa nurmikkoa, näyttämön häikäiseviä valoja ja rinnassa liikkeen tahdissa sykkiviä sydämiä. Gymnaestrada on yhteisiä hetkiä, uusia kokemuksia, kuperkeikkoja, pyöriviä vanteita ja ilmalentoja.

Gymnaestrada on sinun näköisesi tapahtuma, tapahtuma joka jättää jäljen sydämeesi.

Kesän 2022 liikuttavin festivaali on Gymnaestrada Tampere

Tampereella 9. – 12.6.2022 järjestettävään tapahtumaan osallistuu ainakin 12 000 voimisteluseurojen harrastajaa ja voimistelijaa ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan. Myös päiväkävijät ja ohikulkijat ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan. Gymnaestradan aikana pääset näkemään ja kokemaan

 

 

– Kenttäohjelmia, jotka täyttävät Tampereen stadionin Ratinassa ääriään myöten täyteen. Kenttäohjelmia on tarjolla eri ikäisille ja tasoisille liikkujille ja voimistelijoille, jokaiselle jotakin. Voit tutustuta Gymnaestradan päätösjuhlassa esitettävään kymmeneen eri kenttäohjelmaan tämän Kenttäohjelmat -sivuston kautta. 

– Iltanäytöksiä,  joita esitetään puolestaan yhtenä, kahtena iltana. Iltanäytöksissä päästään nauttimaan tunnelmallisista esityksistä, joita seurat ympäri Suomen ovat valmistelleet.

– Kilpailuja ja kisailuja. Gymnaestradan yhteydessä järjestetään kahdeksan voimistelulajin ja tanssin kilpailuja sekä esittävän voimistelun kisailuja, joissa voimistelijat pääsevät esittämään taitojaan.

– Voimistelun tapahtuma- ja kokeilupisteitä, joissa jokainen vauvasta vaariin pääsee kokeilemaan voimistelua sen eri muodoissa.

Gymnaestrada Tampere viihdyttää ja tarjoaa elämyksellistä nähtävää ja koettavaa kaikille. Gymnaestrada on hyvän mielen tapahtuma, jonka inspiroiva ympäristö rohkaisee ennakkoluulottomasti osallistumaan ja kokeilemaan, etsimään omaa luontaista tapaa liikkua ja siten oivaltamaan, mistä oma keho pitää. Gymnaestradassa on luvassa hyvää fiilistä ja voimistelun riemua jokaiselle ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Seuramme osallistuu

Elämä on matka

Ohjelma 60+ ikäisille (hallinäytöksessä)

Gymnaestradaan Tampereelle 2022 valmistuu elämänmakuinen yhteisohjelma kaikille jäsenseurojen 60+ ikäisille senioreille, Ikiliike-toiminnassa mukana oleville, leideille, ikivireille, kiltalaisille jne.

Ohjelma esitetään perjantaina 10.6. iltanäytöksessä ja siihen tavoitellaan mukaan 200 voimistelijaa.
Ohjelma opetetaan seurojen ohjaajille opetuskursseilla 29.8. ja 11.9. Kertauskurssi on 20.11.
Yhteisharjoitus on lauantaina 9.4. Vantalla.
Tapahtuman aikana harjoituksia on perjantaina aamulla ja iltapäivällä (aikataulu tarkentuu myöhemmin).
Ohjelmaan osallistuvilla tulee olla ainakin perjantain päiväpassi.

Aamulehden Jumppamaraton 11.6.2022 Ratinannokan puistossa

Lauantaina 11.6. Ratinannokan puistossa järjestetään Aamulehden Jumppamaraton. Jumppamaratonissa tamperelaiset voimisteluseurat ohjaavat innostavasti ja ammattitaitoisesti monipuolisia jumppia ja liikuntahetkiä – rauhallisesta kehonhuollosta vauhdikkaaseen Zumbaan! Jumppamaratonin laajasta tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Jumppamaraton on tarkoitettu kaikille kuntotasosta riippumatta, ohjelmassa on tarjolla myös perheliikuntaa. Tarkempi aikataulu ja tuntitarjonta päivitetään nettisivuille kevään aikana.

Helena Collin

Olen Helena Collin, pitkänlinjan liikunta-alan ammattilainen ja ryhmäliikunnan ohjaaja. Olen ohjannut voimisteluseuroissa kaikenikäisiä vauvasta vaariin; vauvajumppaa, perheliikuntaa, jumppakerhoja, aikuisille tanssia ja jumppaa sekä Ikiliike-jumppia lattioilla ja telineillä. Tällä hetkellä ohjaan Hämeen Naisvoimistelijoissa muokkaus-jumppaa sekä työssäni Tampereen SportUnin liikuntakeskusvastaavana erilaisia ryhmäliikuntatunteja nuorille ja aikuisille.
Ohjaan Suomipop muokkauksen. Tuttujen Suomipop-kappaleiden tahtiin lämmittelemme ja askellamme ja nostamme sykettä noin 15 minuuttia, lihaskunto-osuudessa (25 min) pääset treenaamaan kehoa monipuolisesti ja loppuun lyhyet venyttelyt (5 min).

PIRKANKIERROS – TOIMINTAPISTEITÄ PERHEILLE / LAPSILLE

LIPUT

Sauran yhteyshenkilö /gymppi on Kaisa Niemi-Virtanen: hnv.toimisto@gmail.com