Johtokunta ja yhteystiedot

Alta näet Hämeen Naisvoimistelijat ry:n kuluvan vuoden johtokuntalaiset. Tutustu johtokuntaan ja moikkaa jumpilla!

Kaisa Niemi-Virtanen

Kaisa Niemi-Virtanen

Puheenjohtaja

Aloitin Hämeen Naisvoimistelijoissa vuonna 2012 oppisopimusopiskelijana, ja tällä hetkellä toimin puheenjohtajana. Olen ammatiltani liikunnanohjaaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja.  Tykkään työstäni kun saan touhuta lasten parissa.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Liikunnan lisäksi harrastan sisustamista. Tykkään suunnitella ja toteuttaa, tehdä kodistani oman näköisen.

Sari Halme

Toiminnanohjaaja

Olen HNV:n aamu- ja iltapäiväkerhon toiminnanohjaaja. Koulutukseltani olen lasten ja nuorten erityisammattiohjaaja, artesaani sekä visualisti. Perheeseeni kuuluvat  17-, 21-, 27- ja 28-vuotiaat nuoret, aviomies ja koira. Harrastukseni ovat  liikunnan eri muodot, käsityöt ja mökkeily. Pidän työstäni! Parasta on puuhailu lasten kanssa, liikkuen, askarrellen sekä kannustaen lapsia arkiaskareissa.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Saunon yli 300 kertaa vuodessa.

Leena Koivumäki

Sihteeri

HNV:n jäsen olen ollut vuodesta 1985.  Matkaa tuon vuoden yhdestä viikkotunnista nykyiseen lähes jokapäiväiseen tarjontaan on ollut kiintoisa seurata, välillä etäämmältä ja nyt taas johdon ytimessä. Kuulun myös seuran Uskollisuuden Kiltaan. Liikuntaviikkooni kuuluvat seuran jumpat kuten esim. Kekkeet ja Pilates. Jumpilla on liikunnan lisäksi mukava tavata seuran väkeä ja vaihtaa ajatuksia.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Kun en liiku, harrastan usein ”hitautta” eli pitsinnypläystä. Ja kävelyn yhteydessä saatan myös etsiskellä geokätköjä.

Helena Collin

Aikuisliikunnan vastaava

Olen Helena Collin ja olen seurassa aikuisliikunnan vastaavana ja Lavis-ohjaajana. Myös Ikiliike on lähellä sydäntäni. Olen pitkän linjan liikunta-alan ammattilainen ja tällä hetkellä pyöritän omaa Liikuntamedia-yritystäni (katso lisää täältä), joka tekee viestintää ja markkinointia liikunta-alalle. Joku saattaa muistaa minut myös aikaisemmin HNV:n toiminnasta – olen ollut joskus mm. seuran puheenjohtaja. Eli olen niin sanottu paluumuuttaja. Minulle tärkeää on lisätä ihmisten liikettä, tehdään se yhdessä.

Elina Markkanen

Lasten liikunnan vastaava

Ohjaan seurassamme perheliikuntatunteja, teemasynttäreitä ja tarvittaessa sijaistan myös temppukouluja. Päiväni vietän kätilöopintojen parissa Tampereen ammattikorkeakoulussa. Rakastan pienten lasten kanssa liikkumista, sillä punaiset posket ja riemunkiljahdukset pelastavat pimeimmänkin talvi-illan.

OHO! Tätä et minusta tiennyt:

Ruoanlaitto on yksi intohimoistani. Siinä saan olla luova ja soveltaa kaikessa rauhassa, oman mielen mukaan. On ihanaa nähdä oma kädenjälki näyttävissä ja maukkaissa kokonaisuuksissa.

Eija Virtanen

Jäsenrinkivastaava

Touhuan HNV:ssä jäsenmaksuasioiden parissa, ja minuun voit törmätä useilla eri jumpilla. Välitän mielelläni kaikenlaista palautetta eteenpäin johtokunnalle, joten kannattaa tulla rohkeasti juttusille, jos sinulla on jotain sydämellä. Olen ollut seuran innokas jumppari jo vuodesta 1999. Työskentelen kääntäjänä, ja liikunta monissa muodoissaan on minulle elintärkeää vastapainoa tietokoneella istumiselle ja suo myös henkistä mielihyvää.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Rock on minulle rajaton riemu. En saa koskaan tarpeekseni hyvästä livemusiikista, ja sen perässä tuleekin reissattua runsaasti.

Johanna Kuusela

Johanna Kuusela

Rahastonhoitaja

HNV:n rahastonhoitajana hoidan seuran talousasioita. Lisäksi olen sijaisena koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Muutin Tampereelle kesällä 2003 ja olen jumpannut HNV:ssä yli kymmenen vuotta. Tykkään liikkua mukavassa porukassa oman mielen ja kunnon mukaan.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Olen elämäni aikana jumpannut seitsemässä eri liikuntaseurassa, olen jäänyt koukkuun mutkattomaan jumppameininkiin!

Jenna Jokinen

Viestintä ja markkinointi

HNV:n viestintä- ja markkinointitiimin tärkein tehtävä on seuran asioista tiedottaminen. Vastuullamme on mm. nettisivujen ylläpito ja sosiaalisen median päivittäminen. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa ystävien kanssa tai rentoutua kotona. HNV:n monipuolisten ja mukavien jumppien lisäksi tulee käytyä esimerkiksi lenkillä.

OHO! Tätä et minusta tiennyt:

Rakastan elokuvia. Voisin käydä elokuvissa vaikka joka päivä!