Johtokunta ja yhteystiedot

Alta näet Hämeen Naisvoimistelijat ry:n kuluvan vuoden johtokuntalaiset. Tutustu johtokuntaan ja moikkaa jumpilla!

Kaisa Niemi-Virtanen

Kaisa Niemi-Virtanen

Puheenjohtaja

Aloitin Hämeen Naisvoimistelijoissa vuonna 2012 oppisopimusopiskelijana, ja tällä hetkellä toimin puheenjohtajana. Olen ammatiltani liikunnanohjaaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Tykkään työstäni kun saan touhuta lasten parissa.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Liikunnan lisäksi harrastan sisustamista. Tykkään suunnitella ja toteuttaa, tehdä kodistani oman näköisen.

Leena Koivumäki

Sihteeri

HNV:n jäsen olen ollut vuodesta 1985.  Matkaa tuon vuoden yhdestä viikkotunnista nykyiseen lähes jokapäiväiseen tarjontaan on ollut kiintoisa seurata, välillä etäämmältä ja nyt taas johdon ytimessä. Kuulun myös seuran Uskollisuuden Kiltaan. Liikuntaviikkooni kuuluvat seuran jumpat kuten esim. Kekkeet ja Pilates. Jumpilla on liikunnan lisäksi mukava tavata seuran väkeä ja vaihtaa ajatuksia.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Kun en liiku, harrastan usein ”hitautta” eli pitsinnypläystä. Ja kävelyn yhteydessä saatan myös etsiskellä geokätköjä.

Tiina Tuovila

Aikuisliikunnan vastaava

Olen toiminut noin 10 vuoden ajan päätoimisena liikunnanohjaajana sekä taustavaikuttajana tanssin & liikunnan harrastus-, tapahtuma- ja opetustoiminnassa. Tällä hetkellä liikunnanohjaus ja taustavaikutaminen on ihanaa vastapainoa päätyölle. Olen tullut HNV:hen mukaan ohjaajan/sijaisen roolissa n. vuoden 2007 kesällä. HNVssä olen ohjannut erityisesti kesäisin tanssillisia ja muokkustunteja. HNV:hen olen jäänyt, koska mielestäni tunneilla kävijät ja seuran aktiivit ovat mukavia ja välittömiä. Ohjaan syksyllä 2019 HNVssä uutuustuntia Yin&Yang-jooga.

Oho, tätä et minusta tiennyt: Rullaluistelu Huskyn vetämänä on ihan huippua!

Elina Markkanen

Lasten liikunnan vastaava

Ohjaan seurassamme perheliikuntatunteja ja kesäleirejä. Työni pitää sisällään kausien ja jumppatuntien suunnittelun lisäksi erilaisten tapahtumien organisointia, edustustehtäviä sekä seuran LALI-toiminnan kehittämistä. Rakastan pienten lasten kanssa liikkumista, sillä heidän ilonsa on joka kerta yhtä tarttuvaa!

OHO! Tätä et minusta tiennyt: 

Kevät on lempivuodenaikani: porrastreeni auringonpaisteessa kuuluu suosikkipuuhiini!

Eija Virtanen

Jäsenrinkivastaava

Touhuan HNV:ssä jäsenmaksuasioiden parissa, ja minuun voit törmätä useilla eri jumpilla. Välitän mielelläni kaikenlaista palautetta eteenpäin johtokunnalle, joten kannattaa tulla rohkeasti juttusille, jos sinulla on jotain sydämellä. Olen ollut seuran innokas jumppari jo vuodesta 1999. Työskentelen kääntäjänä, ja liikunta monissa muodoissaan on minulle elintärkeää vastapainoa tietokoneella istumiselle ja suo myös henkistä mielihyvää.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Rock on minulle rajaton riemu. En saa koskaan tarpeekseni hyvästä livemusiikista, ja sen perässä tuleekin reissattua runsaasti.

Johanna Kuusela

Johanna Kuusela

Rahastonhoitaja

HNV:n rahastonhoitajana hoidan seuran talousasioita. Lisäksi olen sijaisena koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Muutin Tampereelle kesällä 2003 ja olen jumpannut HNV:ssä yli kymmenen vuotta. Tykkään liikkua mukavassa porukassa oman mielen ja kunnon mukaan.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Olen elämäni aikana jumpannut seitsemässä eri liikuntaseurassa, olen jäänyt koukkuun mutkattomaan jumppameininkiin!

Jenna Jokinen

Viestintä ja markkinointi

HNV:n viestintä- ja markkinointitiimin tärkein tehtävä on seuran asioista tiedottaminen. Vastuullamme on mm. nettisivujen ylläpito ja sosiaalisen median päivittäminen. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa ystävien kanssa tai rentoutua kotona. HNV:n monipuolisten ja mukavien jumppien lisäksi tulee käytyä esimerkiksi lenkillä.

OHO! Tätä et minusta tiennyt: Rakastan elokuvia. Voisin käydä elokuvissa vaikka joka päivä!