Tällä sivulla ilmoitetaan Hämeen Naisvoimistelijat ry:n avoimista tehtävistä

Haluatko olla mukana vaikuttamassa HNV:n asioihin ja varmistamassa toiminnan sujuvuuden? Miltä kuulostaisi ilmainen jumppakausi? Tällä hetkellä haemme:

Tekniikkavastaavaa

Etsimme uutta tekniikkavastaavaa huolehtimaan jumpilla käytettävien laitteiden toimivuudesta. Tehtävään kuuluu myös mm. mankkojen kuljettaminen varastoon kevätkauden päätteeksi ja ennen syyskauden alkua sekä ohjaajien opastaminen laitteiden käytössä tarvittaessa. Palkkioksi saat ilmaiset jumpat! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä toimistoomme hnv.toimisto@gmail.com tai 0456310279.

Johtokuntalaisia

Tule mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme: HNV:n johtokunnan jäsenenä pääset olemaan aktiivisesti mukana seuran toiminnassa, tekemässä päätöksiä ja suunnittelemassa uutta. Vastineeksi saat ilmaisen jumppakauden! Kiinnostuitko? Ota yhteyttä toimistoomme hnv.toimisto@gmail.com tai 0456310279.

Sijainen/ohjaaja ryhmäliikuntatunneille

Onko sinulla kokemusta ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta? Nautitko ihmisten liikuttamisesta? Mikäli vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, ja sinulla olisi kiinnostusta ja mahdollisuutta sijaistaa/ohjata HNV:ssä, lähetä esittely itsestäsi aikuisliikunnan vastaavalle tuovila.tiina@gmail.com.