Ohjeita poikkeusolojen jumpille

Tällä hetkellä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

Koronapandemian leviämisen estämiseksi jumppien osallistujamääriä rajataan riittävän väljyyden ja turvavälien mahdollistamiseksi.

Sammon koulun yläsalin osallistujamäärä on 40 jumppaajaa. Johanneksen koulun jumppasalin osallistujamäärä on 30 jumppaajaa. Otathan saapuessasi poletin jäsenrinkiläiseltä ja palautathan sen tunnin päätteksi rasiaan.

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen:

  • Tule jumpille ainoastaan täysin terveenä. Huomioi lievätkin oireet.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan. 
  • Varaa riittävästi aikaa tunneille saapumiseen. Pukuhuoneissa ja käytävillä joudutaan rajoittamaan yhtäaikaista oleskelua ja tämä voi aiheuttaa jonottamista. Jos mahdollista, saavu tunneille valmiiksi treenivaatteissa.
  • Muista turvavälit, myös pukuhuoneissa ja peseytyessäsi. Pidä vähintään 1,5 metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin.  
  • Vältä turhia lähikontakteja ja kosketusta sekä turhaa oleskelua yhteisissä tiloissa. 
  • Muistathan täyttää juomapullosi jo kotona. Juomapullo on vain omaan käyttöön, ethän lainaa juomapulloasi toisille.
  • Ota oma alusta mukaan jumpille. Halutessasi ota omat käsipainot mukaan Body-tunnille. 
  • HUOM: Johanneksen koululla on seuran käsipainoja, joita voit lainata omalla vastuullasi, kunhan puhdistat ne ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Desinfiointisuihketta löytyy painolaatikosta. 
  • Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.  

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, on tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu paikallisilla tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Ilmoitathan koronavirustartunnasta seuraan, jos olet osallistunut jumpille, jotta seurassa ollaan tietoisia tilanteesta ja altistuneet voidaan tarvittaessa jäljittää ja asettaa karanteeniin. 

Tarvittaessa ota yhteyttä toimistoomme:

hnv.toimisto@gmail.com

045 6310 279