Lasten liikunnan ohjaajat

Tutustu lasten liikunnan ohjaajiimme!

Elina Markkanen

Ohjaan HNV:llä perheliikuntatunnit ja tarvittaessa sijaistan myös temppukouluja. Aloitin nykyisessä pestissäni syksyllä 2016 työskenneltyäni ensin pari vuotta helsinkiläisessä jumppaseurassa.

Oma liikunnallinen harrastustaustani on monipuolinen ja siksi tuntini ovat sekoitus tekniikkaa, mielikuvituksellista leikkiä sekä menevää musiikkia. Jumpissa mielestäni tärkeintä on rento ja iloinen ilmapiiri, jolloin uusien asioiden kokeilemista ei tarvitse jännittää ja liikkuminen saa olla perheen yhteistä hauskanpitoa. Lapset katsovat ensisijaisesti esimerkkiä vanhemmistaan, jolloin aktiivinen rooli korostuu. Ryhmissä toimimisen ohella on tärkeää keskittyä myös yksilöllisiin vahvuuksiin ja oman tason jatkuvaan kehittämiseen. Näin kannustamme lapsia liikunnalliseen elämäntapaan pienestä pitäen.

Nähdään tunneilla!

Anni Järnvall

Opiskelen tällä hetkellä sosionomiksi/lastentarhanopettajaksi Hämeen ammattikorkeakoulussa.

Opiskelujen ohella olen toiminut kaksi vuotta lasten liikuntakerhon apuohjaajana Lamminpään Korpi Ry:ssä sekä varhaisnuorten ja nuorten leireillä Ylöjärvellä ohjaajana sekä apuohjaajana. Olen tehnyt töitä myöskin erityisnuorten parissa.

Koen lasten liikunnan ohjaamisen palkitsevaksi ja erittäin innostavaksi työksi. Oma positiivinen asenne liikuntaa kohtaan välittyy myös lapsille, mikä on minusta tärkeää. Näin ollen positiivisuus, rentous sekä kaikkien kannustaminen liikkumiseen on tunneilla tärkeintä.

Toimin ohjaajana tiistain 3-4- sekä 5-6 -vuotiaiden temppukoulussa. Nähdään siis siellä! :)

Henna Rantala

Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta lukiossa.

Liikuntataustani tulee lähinnä voimistelusta ja uinnista.

Olen toiminut valmentajana Tampereen Voimistelijoissa viimeiset neljä vuotta ja tuona aikana olen valmentanut lapsia ja nuoria aina 5-vuotiaista 17-vuotiaisiin.