Lasten liikunnan ohjaajat

Tutustu lasten liikunnan ohjaajiimme!

Virpi Kekäläinen

Ohjaan HNV:lla lasten Temppukouluja. Olen suorittanut Varalassa lasten liikunnan ammattitutkinnon, jonka lisäksi olen käynyt paljon kursseja.

Hyvin onnistuneen jumppatunnin huomaa lasten kasvoilta tunnin jälkeen. Se näkyy yleensä hymynä, punaisina poskina ja hikisinä hiuksina. Joskus voin aistia jopa pientä pettymystä: nytkö jo tunti loppui.

Lasten liikkumisessa pitää olla iloa! Samoin tunnetta kehittymisestä ja saavutuksista. Tuloksena kivasta tunnista on hyvä olo.

Pinja Kekäläinen

Toimin apuohjaajana Temppukoulussa.

Elina Markkanen

Ohjaan HNV:llä Perhetemppuilua ja tarvittaessa sijaistan myös Temppukouluja. Aloitin nykyisessä pestissäni syksyllä 2016 työskenneltyäni ensin pari vuotta helsinkiläisessä jumppaseurassa.

Oma liikunnallinen harrastustaustani on monipuolinen ja siksi tuntini ovat sekoitus tekniikkaa, mielikuvituksellista leikkiä sekä menevää musiikkia. Jumpissa mielestäni tärkeintä on rento ja iloinen ilmapiiri, jolloin uusien asioiden kokeilemista ei tarvitse jännittää ja liikkuminen saa olla perheen yhteistä hauskanpitoa.

Lapset katsovat ensisijaisesti esimerkkiä vanhemmistaan, jolloin aktiivinen rooli korostuu. Ryhmässä toimimisen ohella on tärkeää keskittyä myös yksilöllisiin vahvuuksiin ja oman tason jatkuvaan kehittämiseen. Näin kannustamme lapsia liikunnalliseen elämäntapaan pienestä pitäen. Nähdään tunneilla!