Tutustu ohjaajiimme

AP-IP toiminnan ohjaajat

Sari Halme

Olen HNV:n aamu- ja iltapäiväkerhon ohjaaja. Koulutukseltani olen lasten- ja nuorten erityisammattiohjaaja, artesaani sekä visualisti. Pidän työstäni! Parasta on puuhailu lasten kanssa, liikkuen, askarrellen sekä kannustaen lapsia arkiaskareissa.
Johanna Kuusela

Johanna Kuusela

Olen ollut Hämeen Naisvoimistelijoiden aamu- ja iltapäivätoiminnan alulle saattaja yhdessä Helena Collinen kanssa. Tällä hetkellä toimin aamiksessa ja iltissä tuntityöntekijänä.

Kaisa Niemi-Virtanen

Olen HNV:n puheenjohtaja keväästä 2017 alkaen, ja myös ap-ip -toiminnan vastuuohjaaja. Ammatiltani olen liikunnanohjaaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja.  Tykkään työstäni kun saan touhuta lasten parissa.

Paula Sillman

Olen koulutukseltani teatteritaiteen maisteri ja draamaohjaaja. Aloitin ilttiksessä vuonna 2015 ja palasin tuntiohjaajaksi kahden Englannissa vietetyn opiskeluvuoden jälkeen. Lasten kanssa työskentelyssä saan hyödyntää kaikkea osaamistani, sillä olen aiemmalta ammatiltani käsityöläinen.

Seija Talonen

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja toimin HNV:n aamu- ja iltapäivätoiminnassa tuntityöntekijänä. Olen ollut mukana apip-toiminnassa lähes alusta asti. Sitä ennen ohjasin HNV:n aikuisten jumppia.