Tutustu ohjaajiimme

AP-IP toiminnan ohjaajat

Sari Halme

Olen HNV:n aamu- ja iltapäiväkerhon ohjaaja. Koulutukseltani olen lasten- ja nuorten erityisammattiohjaaja, artesaani sekä visualisti. Pidän työstäni! Parasta on puuhailu lasten kanssa, liikkuen, askarrellen sekä kannustaen lapsia arkiaskareissa.

Kaisa Niemi-Virtanen

(äitiyslomalla)

Olen HNV:n puheenjohtaja keväästä 2017 alkaen, ja myös ap-ip-toiminnan vastuuohjaaja. Ammatiltani olen liikunnanohjaaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja.  Tykkään työstäni kun saan touhuta lasten parissa.

Maria Myllylä

Olen koulutukseltani koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, sekä matkailuvirkailija. Tykkään lasten kanssa työskentelystä. Parasta työssä on lasten aitous ja innokkuus.

Seija Talonen

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja toimin HNV:n aamu- ja iltapäivätoiminnassa tuntityöntekijänä. Olen ollut mukana ap-ip-toiminnassa lähes alusta asti. Sitä ennen ohjasin HNV:n aikuisten jumppia.

Anna Mattila

Teen sijaisuuksia HNV:n aamu- ja iltapäiväkerhotoiminnassa. Lisäksi ohjaan HNV:ssä perheliikuntaa torstaisin. Aiemmin olen ohjannut lasten toiminnallisia kerhoja.

Olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa koko ikäni, etenkin palloilulajit ovat lähellä sydäntäni. Valmistuin keväällä ylioppilaaksi ja tällä hetkellä vietän välivuottani töiden merkeissä.