Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminnan hakuaika 7.1. – 23.1.2022 lukukaudelle 2022-2023.

Aamu- ja iltapäivätoimintaamme ohjaa selkeä viikko- ja päivärytmi, jonka tarkoituksena on luoda lapselle turvallisuuden tunnetta. Jokaiseen päivään kuuluu vapaata ja ohjattua toimintaa, leikkiryhmät, liikuntaa ja ulkoilua. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi ja kuulluksi päivittäin. Olemme avoinna koulupäivisin, aamuisin klo 8-10 ja iltapäivisin klo 12-16/17.

Iltapäivät starttaa alkupiiri, jossa lasten on mahdollista kertoa omia tunteitaan ja ajatuksiaan menneestä sekä tulevasta päivästä. Kiusaamisen ennaltaehkäisyssä käytämme työkaluna leikkiryhmiä. Ne perustuvat ajatukseen, että mitä paremmin tunnemme toisemme, sitä vähemmän syntyy kiusaamista. Leikkiryhmissä jokainen lapsi saa turvallisesti harjoitella vuorovaikutustaitojaan: kuunnella, kertoa mielipiteensä ja neuvotella.

Erilaiset tapahtumat ja retket luovat vaihtelua iltapäivätoimintaamme. Ohjaajat ja lapset ideoivat yhdessä erilaisia liikunnallisia retki- tai toimintapäiviä: kyläilykoteja, angrybirds pikkujouluja, laskettelua, retkeilyä metsässä ja uintia. Lapset nauttivat, kun he saavat olla osallisina tapahtumien suunnittelussa. Heidän innovaatiokykynsä on ihailtavan rajatonta.

Lue lisää Irjalan toimipisteestä!

Katso videolta kuinka päivä sujuu Irjalan Iltissä!

Irjalan toimipisteen yhteystiedot

Puh. 045 891 9457
hnv.ilttis@gmail.com

Irjalan makasiini, Irjalankuja 4 c, 33560 Tampere

Tavoitat ohjaajat puhelimitse klo 12-16/17.
Viestejä voit lähettää myös muina aikoina. Viesteihin vastataan aukioloaikoina.