HNV:n Kekkeet

Ikiliike liikuttaa: Kekkeet reenaa Ratinassa ja Linnainmalla!

Suomen Voimisteluliitto valitsi HNV:n yhdeksi pilottiseuraksi IKILIIKE-hankkeen käynnistyessä vuoden 2014 alussa. Toimimme ikääntyvien liikunnan kehittämisessä yhteistyössä Tampereen Jumppatiimi ry:n (TAJU) kanssa.

Syksystä 2015 eteenpäin ollaan jatkettu – ja Tampereella ku ollaan, ni ollaam meinaan tosi KEKKEITÄ, eikä jääräk kotio! Tuus sääki reenaa ja ota toikim mukaa! Siä ei hypitä eikä tehrä monimutkasia sarjoja, mutta hiki tulee kuiteski ihan sopivasti.

Tutut tunnit jatkuvat 9.1.2018 alkaen
–  tiistaisin ja torstaisin klo 11-12 Ratinan Stadionin liikuntasalissa 3
–  keskiviikkoisin klo 11-12 Linnainmaalla Koilliskeskuksen Kallio-salissa

Ohjaajina vaihtelevat Helena Collin, Minna Juusela, Seija Talonen, Päivi Toivonen ja Tytti Lindroos (ent.Tolvanen).

Hinta/kausi: 10 euroa (TAJU:n tai HNV:n jäsenet), 38 euroa (ei jäsenet).  Maksu vain käteisellä.

Ota mukaan oma jumppa-alusta ja vesipullo.

Ek kai sää anna roppas repsahtaa?

Jumppien sisältö on suunniteltu kekkeille – niille, jotka haluavat huolehtia omasta kunnostaan ja hyvinvoinnistaan vielä kypsälläkin iällä. Ryhmään ovat tervetulleita niin naiset kuin miehetkin. Tunneilla harjoitetaan muun muassa lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä ja liikkuvuutta. Liikkeiden suoritustavassa ja alkuasennoissa huomioidaan myös ikääntymisen aiheuttamat muutokset. Tunnit eivät sisällä esimerkiksi hyppyjä tai vaikeita askelkuvioita. Jumpan tempo on rauhallinen, ja musiikki on valittu aikuiseen makuun sopivaksi. Ensimmäiselle jumppakerralle voit tulla tutustumaan täysin ilmaiseksi. Kekkeiden iloiseen menoon voit tutustua myös katsomalla Ikiliikkeen videon tästä tai lukemalla Ikiliike-blogia täältä!

Os sääki kekkee ja ota toikim mukaan!

Kausi maksaa ”ei-jäsenille” 38 €.
Kausi maksaa HNV:n / TAJU:n jäsenille 10 €.
Maksut eivät sisällä tapaturmavakuutusta.

Ilmoittautuminen Kekkeiden jumpille tapahtuu paikanpäällä Ratinassa. Maksut vain käteisellä.

Kysäse lisää: TAJU ry, 040 5963 488
Hämeen Naisvoimistelijat ry ja Tampereen Jumppatiimi TAJU ry järjestävät tunnit yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.

Aikataulumuutoksista sekä mahdollisista sijaisuuksista ilmoitetaan verkkosivuillamme.
Lisää ajankohtaisia juttuja pääset seuraamaan kun tykkäät meistä Facebookissa tai kun seuraat meitä Twitterissä.

KEKKEET saivat tunnustuksen!

Hämeen Naisvoimistelijoiden kunniapuheenjohtaja Pirjo Nummelin-Stenman jakaa vuosittain kunnianpuheenjohtajan palkinnon henkilölle tai henkilöille heidän ansiostaan vuoden aikana. Kekkeiden jouluglögitilaisuudessa 3.12.2015 tuon palkinnon saivat Risto ja Maija Mätäsjärvi. He ovat aktiivisia Kekkee-jumppaajia, mutta ovat myös edistäneet Ikiliike-aatetta osallistumalla innokkaasti useisiin vapaaehtoistehtäviin.

Risto on myös kuvattu upeaan Ikiliikkeen valokuvanäyttelyyn, joka on kiertänyt Suomessa kesän Gymnaestradasta alkaen. Näyttely oli Tampereella Lielahden kirjastossa 18.12.2015 – 13.1.2016 välisen ajan.

 Ikiliike-valokuvanäyttely

Maankuulu muotikuvaaja Marica Rosengård kuvasi kesällä 2015 kahtatoista eri puolilla Suomea Ikiliike-ryhmissä jumppaavaa aikuista miestä ja naista. Heidät stailattiin persoonallisesti siten, että ei piitattu heidän todellisesta iästään, vaan haluttiin osoittaa että yli 60- ja 70-vuotias on nuorekas, kaunis ja persoonallinen.