HNV:n Kekkeet

Ikiliike liikuttaa: Kekkeet reenaa Ratinassa ja Linnainmalla!

Suomen Voimisteluliiton pilottiseurana IKILIIKE-jumpat 2014 yhdessä aloittaneet Hämeen Naisvoimistelijat ja Tampereen Jumppatiimi jatkavat yhdessä loistavia ikääntyvien tunteja KEKKEITÄ.

Heti otettiin ryhmien nimeks –  Tampereella ku ollaan – KEKKEIT. Ollaan siis tosi Kekkeitä eikä jääräk kotio! Tuus sääki reenaa ja ota toikim mukaa! Siä ei hypitä eikä tehrä monimutkasia sarjoja, mutta hiki tulee kuiteski ihan sopivasti. Hyppyjä ja vaikeita kuvioita ei tehrä ja tempo piretään rauhallisena.

Tutut tunnit jatkuvat syyskaudella 2.9.-12.12.2019 välisenä aikana
–  maanantaisin klo 11-12 Linnainmaalla Auto Center Areenan 2. kerroksen jumppasalissa
–  tiistaisin ja torstaisin klo 11-12 Ratinan Stadionin liikuntasalissa 3

Linnaimaan jumppapaikka on Auto Center Areenan toisen kerroksen jumppasali. Pukuhuoneen sijainnin voi tarkistaa Auto Center Areenan kahviossa sijaitsevasta näyttötaulusta, josta selviää mikä pukuhuone Kekkeille on varattu. Auto Center Areena sijaistee Linnnainmaan Citymarketia vastapäätä.

Voit tuoda jumpalle mukanasi puolison tai ystävän maksutta 15.9. asti, tervetuloa liikkumaan yhdessä!

Syyslomaviikolla (vko 42) ja 5.12. ei jumpata

Ohjaajina vuorottelevat Helena C, Marika L, Veera L, Reetta R, Sanna-Mari S ja Päivi T.

Korttien hinnat/kausi: Tajun tai HNV:n kausimaksun maksaneille 10€. Muille kaikki tunnit 55 euroa, yksi kerta viikossa 45 euroa. Tutustumismaksu 8 euroa. Ilmoittautuminen paikan päällä, maksu vain käteisellä.

Maksu ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Ota mukaan oma jumppa-alusta ja vesipullo.

Ek kai sää anna roppas repsahtaa?

Jumppien sisältö on suunniteltu kekkeille – niille, jotka haluavat huolehtia omasta kunnostaan ja hyvinvoinnistaan vielä kypsälläkin iällä. Ryhmään ovat tervetulleita niin naiset kuin miehetkin. Tunneilla harjoitetaan muun muassa lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä ja liikkuvuutta. Liikkeiden suoritustavassa ja alkuasennoissa huomioidaan myös ikääntymisen aiheuttamat muutokset. Tunnit eivät sisällä esimerkiksi hyppyjä tai vaikeita askelkuvioita. Jumpan tempo on rauhallinen, ja musiikki on valittu aikuiseen makuun sopivaksi. Ensimmäiselle jumppakerralle voit tulla tutustumaan täysin ilmaiseksi. Kekkeiden iloiseen menoon voit tutustua myös katsomalla Ikiliikkeen videon tästä tai lukemalla Ikiliike-blogia täältä!

Os sääki kekkee ja ota toikim mukaan!

Ilmoittautuminen Kekkeiden jumpille tapahtuu paikanpäällä Ratinassa tai Linnainmaalla. 

Kysäse lisää: TAJU ry, 040 5963 488
Hämeen Naisvoimistelijat ry ja Tampereen Jumppatiimi TAJU ry järjestävät tunnit yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.

Aikataulumuutoksista sekä mahdollisista sijaisuuksista ilmoitetaan verkkosivuillamme.
Lisää ajankohtaisia juttuja pääset seuraamaan kun tykkäät meistä Facebookissa tai kun seuraat meitä Twitterissä.

KEKKEET saivat tunnustuksen!

Hämeen Naisvoimistelijoiden kunniapuheenjohtaja Pirjo Nummelin-Stenman jakaa vuosittain kunnianpuheenjohtajan palkinnon henkilölle tai henkilöille heidän ansiostaan vuoden aikana. Kekkeiden jouluglögitilaisuudessa 3.12.2015 tuon palkinnon saivat Risto ja Maija Mätäsjärvi. He ovat aktiivisia Kekkee-jumppaajia, mutta ovat myös edistäneet Ikiliike-aatetta osallistumalla innokkaasti useisiin vapaaehtoistehtäviin.

Risto on myös kuvattu upeaan Ikiliikkeen valokuvanäyttelyyn, joka on kiertänyt Suomessa kesän Gymnaestradasta alkaen. Näyttely oli Tampereella Lielahden kirjastossa 18.12.2015 – 13.1.2016 välisen ajan.

 Ikiliike-valokuvanäyttely

Maankuulu muotikuvaaja Marica Rosengård kuvasi kesällä 2015 kahtatoista eri puolilla Suomea Ikiliike-ryhmissä jumppaavaa aikuista miestä ja naista. Heidät stailattiin persoonallisesti siten, että ei piitattu heidän todellisesta iästään, vaan haluttiin osoittaa että yli 60- ja 70-vuotias on nuorekas, kaunis ja persoonallinen.