Aikuisten liikunnan ohjaajat

Tutustu aikuisten liikunnan ohjaajiimme!

Helena Collin

Olen pitkänlinjan liikunta-alan ammattilainen ja tällä hetkellä pyöritän omaa Liikuntamedia -yritystäni (katso lisää täältä), joka tekee viestintää ja markkinointia liikunta-alalle.

Ohjaan syyskaudella Lavista sekä Kekkeitä. Joku saattaa muistaa minut myös aikaisemmin HNV:n toiminnasta – olen ollut joskus mm. seuran puheenjohtaja. Eli olen niin sanottu paluumuuttaja.

Minulle tärkeää on lisätä ihmisten liikettä, tehdään se yhdessä.

 

Riikka Haakana

Olen Varalan Urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi valmistunut energinen ohjaajapakkaus, jolta taustalta löytyvät monet vesijumpat, sekä monet ryhmäliikunnat muunmuassa EasyFitin puolella.

Ohjaan HNV:llä syksyn mittaan Bodya ja keskiviikon Muokkaus -tunteja.

Minulle on erittäin tärkeää, että jokainen jumppaaja saa hymyn huulille ja hien pintaan, oikeilla tekniikoilla ja tehokkaalla treenillä! Myös kaikennäköinen palaute ja vuorovaikutus merkitsee paljon. Tavataan tunneilla!

 

Anne Haanpää

Olen elämäntapaliikkuja, joka harrastaa pyöräilyä, yleisurheilua, tanssia, avantouintia ja jääkiekkoa. Myös Lapin maisemat ja siellä liikkuminen ovat lähellä sydäntä.

Liikutan kaikenikäisiä vetämissäni jumppa-, kinesis- ja kuntosaliryhmissä. Aloitan nyt HNV:n joukoissa suositun Lavis-lavatanssijumpan ohjauksen. Olen ohjannut erilaisia ryhmiä jo vuodesta 2005, mutta Laviksen ohjauksen aloitin vuosi sitten.

Tervetuloa mukaan!

 

Mia Hellsten

Tällä hetkellä ohjaan HNV:ssä Bodya ja mahdollisuuksien mukaan sijaistan kaikkia muitakin tunteja. Olen opettanut monenlaisia tunteja liikuntakeskuksissa, jumppaseuroissa sekä tanssikouluissa lähes 15 vuoden ajan. On kiva päästä yhdistämään työssä itselleni tärkeitä asioita: musiikkia, liikuntaa sekä taidetta. Aloitin ohjaamisen jo ala-asteikäisenä, jolloin ohjasin pienemmille tanssia ja voimistelua. Ohjaamisen lisäksi työskentelen tanssijana sekä erilaisissa tv-projekteissa.

Hämeen naisvoimistelijoissa aloitin ohjaamisen vuonna 2007, mutta ehdin ohjata vain vuoden, sillä asuin tuolloin osittain Helsingissä ja sitten päädyin sinne kokonaan. Muutettuani takaisin Tampereelle palasin mukavaan seuraan HNV:n riveihin. Hienoa nähdä että niin moni sama jumppaaja on edelleen pysynyt seurassa!

Koen onnistumisen riemua kun jumppaajat tulevat tunneilleni kerta toisensa jälkeen. On ihanaa nähdä hymyileviä ja motivoituneita jumppaajia! Kuulen mielelläni palautetta tunneista, sillä vuorovaikutus on tärkeä osa onnistunutta jumppaa. HNV:n tunneilla on hyvä yhteishenki ja mukava meininki. Kehoa sekä mieltä voi huoltaa kevyemmillä tai rankemmilla tunneilla, punteilla tai ilman, omaa kroppaansa kuunnellen. Tervetuloa!

Minna Juusela

Ohjaan HNV:llä pilatesta. Ammatiltani olen koulutettu hieroja ja pilates -ohjaaja. Olen valmistumassa keväällä 2017 pitkästä pilatesohjaaja-koulutuksesta (500h opiskelua).

Tunneillani haluan saada asiakkaat nauttimaan pilateksen ihmeellisestä maailmasta, kannustaa jokaista haastamaan itsensä omalla tasollaan ja opettaa kuuntelemaan kehoaan. Vapaa-ajallani juoksentelen pitkin Tamperetta ja lihaskuntoa pidän yllä omalla pilatesharjottelulla: käyn niin matto- kuin laitepilateksessa.

Tavoitteeni on saada hälvennettyä pilatekseen kohdistuvat ennakkoluulot, että pilates olisi vain kevyttä venyttelyä hengityksen tahtiin. Pilates harjoittelussa yhdistyy monipuolisella tavalla liikkuvuus, vastusharjoittelu, kordinaatio, kehon hallinta ja tasapaino. Samalla tietysti kehität myös keskittymiskykyä ja paljon muuta ihanaa! Tervetuloa tunneilleni :)

 

Jenni Kahiluoto

Ohjaan HNV:llä Tanssitiistain tunnit, jotka sisältävät mm Zumbaa ja Rytmixiä®. Aloitin seurassa keväällä 2011. Koulutukseni ja työni liittyvät liikuntaan. Olen ohjannut vuodesta 1998 erilaisia ryhmäliikuntatunteja niin maalla kuin vedessäkin. Nykyisin työni keskittyvät pääasiassa tanssin opettamiseen sekä tanssiliikunnan ohjaamiseen (Zumba® ja Rytmix®).

Hurahdin tosissani tanssiin aikuisuuden kynnyksellä, kun löysin karibialaiset rytmit sekä kilpatanssin. Intohimoani vieraisiin kulttuureihin hyödynsin ohjaamalla tanssiliikuntaa, jonka perustana olivat etniset tanssit. Vuosien kehitysprosessin tuloksena syntyi Rytmix®, tanssiliikuntamerkkini.

Onnistunut jumppatunti antaa jumppaajille onnistumisen elämyksiä sekä haasteita, hikeä pintaan ja hyvän mielen. Jumppaajien punaiset posket ja aurinkoinen hymy ovat onnistuneen ohjauksen tunnusmerkit. Liikunta, erityisesti tanssi, merkitsevät minulle ystäviä, intohimoa sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Emmi Muikku

Moikka! Olen Varalan Urheiluopistosta valmistunut liikunnanneuvoja, jolla energiaa riittää.

Pidän HNV:llä perjantaisin intervalli tuntia, jossa pistetään yhdessä hiki virtaamaan. Tunnilla jokainen pääsee haastamaan kroppaa tehokkailla liikkeillä ja hyvällä tekniikalla.

Tavoitteeni on että jokainen lähtee tunnin jälkeen hyvällä fiiliksellä ja hymy huulilla. Silloin tiedän, että tunti on onnistunut. Nähdään perjantaisin!

Inkeri Paimensalo

Tällä hetkellä ohjaan Hydrobic-allasjumpat, mutta olen ohjannut HNV:ssä myös mm. Balancea. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja.

Tulin Hämeen Naisvoimistelijoiden ohjaajaksi vuoden 2010 alussa, jolloin aloitin Hydrobic-allasjumpalla. Nyt ohjaan Validiassa ja Nokialla Hydrobicia.

Koen tuntini onnistuneen, kun hymyilevät ja hikiset jumppaajat poistuvat altaasta. Liikunta on minulle päivittäinen endorfiinin tuottaja.

Tiina Tuovila

Moi! Olen Tiina Tuovila ja ohjaan HNV:llä keskiviikon RVP-tuntia Nekalan koululla.

Ohjaamisen pariin olen kulkeutunut tanssiharrastuksen kautta 12-vuotiaana. Sen jälkeen olen ohjannut enemmän tai vähemmän päätoimisesti vuosien varrella liikuntaa ja tanssia taaperoista äijäjumppalaisiin, senioreista mielenterveyskuntoutujiin, aloittelijoista urheilijoihin seuroissa, kansalaisopistoissa ja yksityisissä kuntokeskuksissa. Tällä hetkellä en enää ohjaa päätoimisesti, vaan oman työn ohella.

HNV:n jumppaajat ovat olleet kesän (2017) Dancefit-tunneilla niin positiivisia, innokkaita ja mukavia, että jatkan ohjaamista myös ”talvikaudella”. Pilatesohjaaja-taustan kautta pyrin ottamaan tunneillani huomioon vartalon hyvän linjauksen. Toiveenani on, että jokainen löytäisi liikkumisen flown ja iloitsisi omasta ainutlaatuisesta kehostaan. Nähdään tunneilla!

Johanna Yli-Pohja-Lakanen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja.

Ohjaan syyskaudella Hämeen Naisvoimistelijoiden jumpilla Fysiobalancea Johanneksen koululla.

Se on rauhallinen mutta tehokas tunti. Tervetuloa mukaan!

lisää esittelyitä tulossa pian…