Aikuisten liikunnan ohjaajat

Tutustu aikuisten liikunnan ohjaajiimme!

Helena Collin

Olen pitkänlinjan liikunta-alan ammattilainen ja tällä hetkellä pyöritän omaa Liikuntamedia -yritystäni (katso lisää täältä), joka tekee viestintää ja markkinointia liikunta-alalle.

Ohjaan kevätkaudella Lavista sekä Kekkeitä. Joku saattaa muistaa minut myös aikaisemmin HNV:n toiminnasta – olen ollut joskus mm. seuran puheenjohtaja. Eli olen niin sanottu paluumuuttaja.

Minulle tärkeää on lisätä ihmisten liikettä, tehdään se yhdessä.

 

Mia Hellsten

Tällä hetkellä ohjaan HNV:ssä Bodya ja mahdollisuuksien mukaan sijaistan kaikkia muitakin tunteja. Olen opettanut monenlaisia tunteja liikuntakeskuksissa, jumppaseuroissa sekä tanssikouluissa lähes 15 vuoden ajan. On kiva päästä yhdistämään työssä itselleni tärkeitä asioita: musiikkia, liikuntaa sekä taidetta. Aloitin ohjaamisen jo ala-asteikäisenä, jolloin ohjasin pienemmille tanssia ja voimistelua. Ohjaamisen lisäksi työskentelen tanssijana sekä erilaisissa tv-projekteissa.

Hämeen naisvoimistelijoissa aloitin ohjaamisen vuonna 2007, mutta ehdin ohjata vain vuoden, sillä asuin tuolloin osittain Helsingissä ja sitten päädyin sinne kokonaan. Muutettuani takaisin Tampereelle palasin mukavaan seuraan HNV:n riveihin. Hienoa nähdä että niin moni sama jumppaaja on edelleen pysynyt seurassa!

Koen onnistumisen riemua kun jumppaajat tulevat tunneilleni kerta toisensa jälkeen. On ihanaa nähdä hymyileviä ja motivoituneita jumppaajia! Kuulen mielelläni palautetta tunneista, sillä vuorovaikutus on tärkeä osa onnistunutta jumppaa. HNV:n tunneilla on hyvä yhteishenki ja mukava meininki. Kehoa sekä mieltä voi huoltaa kevyemmillä tai rankemmilla tunneilla, punteilla tai ilman, omaa kroppaansa kuunnellen. Tervetuloa!

Minna Juusela

Ohjaan HNV:llä pilatesta. Ammatiltani olen koulutettu hieroja ja pilates -ohjaaja. Olen suorittanut pitkän pilatesohjaaja-koulutuksen (500h opiskelua).

Tunneillani haluan saada asiakkaat nauttimaan pilateksen ihmeellisestä maailmasta, kannustaa jokaista haastamaan itsensä omalla tasollaan ja opettaa kuuntelemaan kehoaan. Vapaa-ajallani juoksentelen pitkin Tamperetta ja lihaskuntoa pidän yllä omalla pilatesharjottelulla: käyn niin matto- kuin laitepilateksessa.

Tavoitteeni on saada hälvennettyä pilatekseen kohdistuvat ennakkoluulot, että pilates olisi vain kevyttä venyttelyä hengityksen tahtiin. Pilates harjoittelussa yhdistyy monipuolisella tavalla liikkuvuus, vastusharjoittelu, kordinaatio, kehon hallinta ja tasapaino. Samalla tietysti kehität myös keskittymiskykyä ja paljon muuta ihanaa! Tervetuloa tunneilleni :)

 

Jenni Kahiluoto

Ohjaan HNV:llä Tanssitiistain tunnit, jotka sisältävät mm Zumbaa ja Rytmixiä®. Aloitin seurassa keväällä 2011. Koulutukseni ja työni liittyvät liikuntaan. Olen ohjannut vuodesta 1998 erilaisia ryhmäliikuntatunteja niin maalla kuin vedessäkin. Nykyisin työni keskittyvät pääasiassa tanssin opettamiseen sekä tanssiliikunnan ohjaamiseen (Zumba® ja Rytmix®).

Hurahdin tosissani tanssiin aikuisuuden kynnyksellä, kun löysin karibialaiset rytmit sekä kilpatanssin. Intohimoani vieraisiin kulttuureihin hyödynsin ohjaamalla tanssiliikuntaa, jonka perustana olivat etniset tanssit. Vuosien kehitysprosessin tuloksena syntyi Rytmix®, tanssiliikuntamerkkini.

Onnistunut jumppatunti antaa jumppaajille onnistumisen elämyksiä sekä haasteita, hikeä pintaan ja hyvän mielen. Jumppaajien punaiset posket ja aurinkoinen hymy ovat onnistuneen ohjauksen tunnusmerkit. Liikunta, erityisesti tanssi, merkitsevät minulle ystäviä, intohimoa sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Emmi Muikku

Moikka! Olen Varalan Urheiluopistosta valmistunut liikunnanneuvoja, jolla energiaa riittää.

Pidän HNV:llä perjantaisin intervalli tuntia, jossa pistetään yhdessä hiki virtaamaan. Tunnilla jokainen pääsee haastamaan kroppaa tehokkailla liikkeillä ja hyvällä tekniikalla.

Tavoitteeni on että jokainen lähtee tunnin jälkeen hyvällä fiiliksellä ja hymy huulilla. Silloin tiedän, että tunti on onnistunut. Nähdään perjantaisin!

Inkeri Paimensalo

Tällä hetkellä ohjaan Hydrobic-allasjumpat, mutta olen ohjannut HNV:ssä myös mm. Balancea. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja.

Tulin Hämeen Naisvoimistelijoiden ohjaajaksi vuoden 2010 alussa, jolloin aloitin Hydrobic-allasjumpalla. Nyt ohjaan Validiassa ja Nokialla Hydrobicia.

Koen tuntini onnistuneen, kun hymyilevät ja hikiset jumppaajat poistuvat altaasta. Liikunta on minulle päivittäinen endorfiinin tuottaja.

Johanna Yli-Pohja-Lakanen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja.

Ohjaan kevätkaudella Hämeen Naisvoimistelijoiden jumpilla Fysiobalancea Johanneksen koululla.

Se on rauhallinen mutta tehokas tunti. Tervetuloa mukaan!

lisää esittelyitä tulossa pian…