Aikuisten liikunta

AIkuisten jumppa AtalpassaHämeen Naisvoimistelijat ry tarjoaa päivittäin monipuolisia jumppa- ja liikuntatunteja Tampereen seudulla. Jumpat ovat monen tasoisia, joten kaikille löytyy varmasti se tehokkain ja hauskin tunti! Tunneilla nostetaan sykettä ja liikutaan. Tarjolla on niin perusliikuntaa kuin tanssillisia tuntejakin. Tuntivalikoimastamme löydät muun muassa Zumbaa®, Pilatesta, Bodya ja vesiliikuntaa. Syyskauden uututena alkavat Lavis ja Crosscircuit.

Aikuisten jumppa- ja liikuntatunnit pidetään Tampereella, ja lisäksi vesiliikuntaa on myös Nokialla. Katso Hämeen Naisvoimistelijoiden jumppien tuntikuvaukset ja valitse itsellesi sopivin aika ja paikka. Muistathan, että yhdellä lukukausimaksulla voit käydä kaikilla jumpillamme, joka päivä! Tule rohkeasti kokeilemaan ja löydä juuri Sinulle sopiva tunti!

Tutustu aikuisten liikunnan aikatauluun täältä!

Katso myös hinnat ja ilmoittaudu mukaan.

Aikataulumuutoksista sekä mahdollisista sijaisuuksista ilmoitetaan verkkosivuillamme. Lisää ajankohtaisia juttuja pääset seuraamaan kun tykkäät meistä Facebookissa tai kun seuraat meitä Twitterissä.