Aamu- ja iltapäivätoiminnan hakuaika 21.1. asti!

Siirry ilmoittautumiseen tästä

Kevätkauden jumpat ovat alkaneet!

Tutustu jumppa-aikatauluun

HNV tarjoaa laadukasta liikuntaa...

jo 90 vuoden kokemuksella!

Laadukasta liikuntaa edulliseen hintaan

Tarkista jumppiemme hinnat

teema_synttarit

Myös lapset viihtyvät HNV:n jumpilla

Löydä lapselle uusi harrastus

Ajankohtaisia jumppauutisia

Lasten liikuntaryhmillä uudet tilat Irjalassa

HNV:n lasten liikunnan kevätkaudelle voi ilmoittautua 2.1 alkaen täällä. Kevään jumpat pidetään vastavalmistuneella Irjalan koululla uusissa tiloissa. Lasten liikunnan aikataulut ja muut lisätiedot näet täältä ja esitteen tästä. Messukylän koulun liikuntasali on lukuvuoden 2018-2019 koulun omassa käytössä väistötilana.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan haku auki

Aamu- ja iltapäivätoiminnan hakuaika on 7.1.-21.1.2019. Tästä linkistä pääset suoraan ilmoittautumiseen. HNV:n aamu- ja iltapäivätoiminnan avoimet ovet 11.1.2019 klo 14-16. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme! Aamu- ja iltapäivätoiminnan omille sivuille pääset tästä.

Kevätkausi alkaa 7.1. - ilmoittaudu mukaan!

HNV:n aikuisten jumppien kevätkaudelle voi ilmoittautua 10.12. alkaen. Ilmoittautuminen onnistuu kätevästi täällä. Aikuisten salijumppien kevään aikataulut ja muut lisätiedot näet täältä. Ensimmäisellä viikolla tutustut jumppiin ilmaiseksi! Hydrobin sivulle pääset tästä ja Ikiliikkeen sivulle tästä.

Kekkeiden jumpat jatkuvat 7.1. alkaen

Ikiliike-tunnit jatkuvat kevätkaudella 7. tammikuuta. Tiistain ja torstain tunnit pidetään tutusti Ratinassa klo 11-12. Keskiviikon tunnit klo 11-12 siirtyvät Linnainmaan Auto Center Areenalle. Ensimmäisellä viikolla puoliso tai ystävä jumppaa kanssasi maksutta! Lisätietoa hinnoista ja uudesta jumppapaikasta täältä.

HNV:n jumppa-aikataulut julkaistaan myös perinteisenä paperisena versiona. Voit pyytää omasi jumpalla vastuuhenkilöltä.

”Tässä seurassa kuunnellaan aidosti jäsenten toiveita”

Jumppari

Hyvä edullinen hinta

HNV:llä et maksa kalliita kuukausimaksuja jäsenyydestäsi. Koko kevätkausi vain 75 euroa! Katso täältä mitä kaikkea saat yhdellä maksulla.

Paljon kehuttu laatu

HNV:llä ei koskaan tingitä laadusta. Käytössäsi ovat kiinnostavat liikuntatunnit ja osaavat ohjaajat. Tutustu liikuntapaikkoihimme ja ohjaajiimme.

Monipuolinen tarjonta

HNV:llä ei varata paikkoja vain nopeimmille. Valitse itsellesi sopivin tunti laajasta valikoimastamme tai jumppaa vaikka joka päivä! Katso aikataulu tästä.

Missä onnistuimme hyvin? Missä on vielä parantamisen varaa? Auta meitä kehittämään toimintaamme.

Palautteesi on meille tärkeää.